Welkom

Welkom bij Jill Peeters Osteopate, praktijk voor osteopathie en kinderosteopathie.

Een osteopate kan een oplossing bieden bij chronische schouderklachten, rugpijn, nekpijn, migraine, een whiplash, buikpijn en een slechte darmwerking, voor zowel baby’s, kinderen, volwassenen als zwangere vrouwen. Osteopathie is een manuele therapie die zich richt op het vinden en behandelen van bewegingsbeperkingen in het lichaam, met als doel het lichaam weer in balans te brengen.

 

Jill Peeters…

Jill Peeters van Jill Peeters Osteopate

“Als osteopaat stel ik de patiënt centraal, door inzicht te krijgen en te geven in zijn of haar klacht. Hierdoor krijgt de patiënt de regie weer in eigen handen.”

Ik ben een enthousiaste doorzetter met een grote passie voor mensen, zowel op het fysieke als psychische vlak. Voorafgaand aan de opleiding osteopathie heb ik een jaar toegepaste psychologie gestudeerd.

Na mij opleiding tot basis-osteopaat heb ik me gespecialiseerd in osteopathie voor baby’s, kinderen en zwangere vrouwen.

Om breed te kunnen blijven kijken heb de methode van Frank de Bakker gevolgd. Dit is een combinatie van embryonale principes, osteopathie en reflexologie. De geïntegreerde technieken creëren een balans in het organenstelsel en doen lichamelijke klachten verdwijnen door de onderliggende oorzaken doelgericht aan te pakken. 

Op 19-08-2020 is mijn zoon Quinten Konsten geboren. Het geboortekaartje van Quinten.

 

Jolijn Croonen…

“Osteopathie kijkt verder dan de reguliere therapieën en is daarom zo doeltreffend.”

Jolijn Croonen: van Osteo Jolijn

Ik ben een geboren en getogen in België, maar werk al jaren in Nederland. Als collega’s werkte ik al eerder samen met Jill, uit deze samenwerking rolde een hechte vriendschap. Vanuit het principe “met twee weet je meer dan een” is er in 2018 een samenwerking ontstaan tussen ons.

Ik ben een vriendelijke, rustige persoon. Met een grote passie voor mens en dier.

Mijn doel is om uw klacht te ontrafelen!

Na mijn opleiding tot basis-osteopaat heb ik me breed gespecialiseerd: o.a. in osteopathie bij baby’s, kinderen, zwangere vrouwen, darmproblemen en osteopathie bij sporters.

Wij zijn ingeschreven in het NRO kwaliteitsregister.

Neem contact op voor een afspraak.